Mercedes Sprinter 14 fős kisbusz bérlés sofőrrel

Mercedes Sprinter 14 fős kisbusz bérlés sofőrrel, és személyszállítás mikrobusszal.

14 fős Mercedes Sprinter típusú autóbuszaink egyedileg kialakított belső terével úgy lettek megalkotva, hogy ideális legyen rövid és középtávú utazásaikhoz. Legyen szó budapesti városnézésről, esküvői szállításról, Dunakanyar kirándulásról vagy vidéki városlátogatásról, bízhat benne, hogy kategóriájának legbiztonságosabb, és legkényelmesebb kisbuszával fog utazni, ha minket választ.  Minibuszaink 0-6 év közöttiek, rendszeresen karbantartjuk őket és mindig az évszaknak megfelelő jó állapotú gumival vannak felszerelve.

Minden új csoport előtt buszaink (különös tekintettel a légkondícionáló berendezésre) ózonongenerátoros fertőtlenítésen esnek át. Az ózongenerátor megsemmisíti a vírusokat, baktériumokat és a vegyi anyagokat. Használata után az ózon oxigénné alakul, tehát az utasokra már teljesen veszélytelen.

Ülések száma:

14 utas + 1 gépkocsivezető

 

Felszereltség
Biztonság:

-Légzsákok
-Ülésenkénti biztonsági öv
-ABS, ASR, adaptív ESP
-Oldalszél elleni aszisztens
-Töréstesztje a legbiztonságosabb 5*

 

Komfort:

-Klíma
-Állófűtés
-Külön állítható üléstámlák
-Hővédő üvegezés
-Elektromos ajtó
-Mikrofon
-Ülésenkénti olvasólámpák

Bővebb információ a Mercedes-Benz hivatalos oldalán.

Folyamatos beruházásainknak köszönhetően, mára 11 db Mercedes-Benz minibusszal bővült kapacitásunk, így járműparkunk jelenleg 7-től 20 fős autóbuszokig terjed. Cégünk a biztonságot (mindegyik autóbusz típusunk a legmagasabb 5*-os osztályzatot ért el az EuroNCAP töréstesztjén), a környezetvédelmet (mára kizárólag a legszigorúbb Euro 6-os előírásnak megfelelő motorral felszerelt Mercedes-Benz típusú minibuszokkal dolgozunk) és a minőségi szolgáltatást tartja legfontosabb feladatának, ezért nagy hangsúlyt fektet autóbuszparkunk folyamatos fejlesztésére, valamint gépkocsivezetőink szakmai és vezetéstechnikai képzésére. Járműveink mind esztétikailag, mind műszakilag a belföldi és a nemzetközi különjárati személyszállítás szigorú feltételeinek maximálisan megfelelnek. Gépkocsivezetőink több tíz éves szakmai gyakorlattal és nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek. A kialakult helyzet miatt most még nagyobb hangsúlyt fektetünk autóbuszaink fertőtlenítésére. Minden új csoport előtt gépjárműveink (különös tekintettel a légkondícionáló berendezésre) ózonongenerátoros fertőtlenítésen esnek át. Az ózongenerátor megsemmisíti a vírusokat, baktériumokat és a vegyi anyagokat. Használata után az ózon oxigénné alakul, tehát az utasokra már teljesen veszélytelen.

Sofőrös minibusz bérlés, és személyszállítás autóbusszal.

Mercedes Spritner kisbuszbérlés
kisbusz bérlés sofőrrel, mikrobusz bérlés sofőrrel, személyszállítás
kisbusz bérlés sofőrrel, mikrobusz bérlés sofőrrel, személyszállítás
kisbusz bérlés sofőrrel, mikrobusz bérlés sofőrrel, személyszállítás
kisbusz bérlés sofőrrel, mikrobusz bérlés sofőrrel, személyszállítás
kisbusz bérlés sofőrrel, mikrobusz bérlés sofőrrel, személyszállítás