Köszönjük, hogy ellátogatott honlapunkra, mely kisbuszos személyszállítással foglalkozik 20 főig. Amennyiben autóbuszbérlés, mikrobuszbérlés vagy minibuszbérlés után érdeklődik sofőrrel, jó helyen jár. Több, mint 20 éve próbáljuk megrendelőink személyszállítás és kisbuszbérléssel kapcsolatos ígényeit kielégíteni. Amennyiben még nem utazott velünk, kérjünk bátran tegyen próbára minket. Gyors (hétköznapokon pár órán belüli) kötelezettségmentes árajánlatot készítünk Önnek, amennyiben elküldi szemlyszállítási ígényét.

A kialakult helyzet miatt most még nagyobb hangsúlyt fektetünk autóbuszaink fertőtlenítésére. Minden új csoport előtt gépjárműveink (különös tekintettel a légkondícionáló berendezésre) ózonongenerátoros fertőtlenítésen esnek át. Az ózongenerátor megsemmisíti a vírusokat, baktériumokat és a vegyi anyagokat. Használata után az ózon oxigénné alakul, tehát az utasokra már teljesen veszélytelen.

Ha egy rövid ismertetőt szeretne cégünkről, személyszállítási szolgáltatásainkról, kérjük válassza a “Rólunk” menüpontot. Kérjük tekintse meg további oldalainkat: minibuszainkról, szolgáltatásunk feltételeiről, referenciáinkról, és elérhetőségeinkről. Amennyiben árajánlatot szeretne kérni vagy megrendelést szeretne küldeni, kérjük töltse ki a megfelelő űrlapot. Amennyiben VIP szolgáltatást keres, kérjük látogasson el partner oldalunkra. Kérdése esetén várjuk, várjuk üzenetét! Reméljük hasznosnak találja oldalunkat és tudunk segíteni buszbérlés vagy egyéb személyszállítási feladat megoldásában. Jó böngészést kívánunk az autóbuszbérlés és személyszállítás oldalunkon!

SOFŐRREL BÉRELHETŐ MINIBUSZ KATEGÓRIÁINK

A képekre vagy a linkekre kattintva részletes leírást találhat az adott kisbusz kategóriáról. Bővebb információt szeretne a szállítási-, bérlési feltételekről vagy minibuszainkról? Keressen minket bátran! Árajánlatkéréshez kérjük töltse ki űrlapunkat.

SZOLGÁLTATÁSAINK

A leggyakrabban igénybevett szolgáltatásaink az alábbiak.

Belföldi buszos utak

BELFÖLDI EGY- VAGY TÖBBNAPOS UTAK

Túrista és céges kirándulások, csapatépítő tréningek.

 

Mercedes Sprinter buszos utazás

KÜLFÖLDI UTAK

Európai utazások, városlátogatások, nyaralások.

 

Buszbérlés Budapest

BUDAPESTI PROGRAMOK

Reptéri transzfer, városnézés, céglátogatások, esküvői szállítások.

 

DOLGOZÓSZÁLLÍTÁS

Dolgozói járatok üzemeltetése.

UTASAINK MONDTÁK

Nagyon örülök hogy Önökkel utaztunk!

Nagyon elégedettek vagyunk mi is és kedves partnereink is az Önök szolgáltatásával és a sofőrünkkel is.

Remélem még találkozunk!

Szeretnék köszönetet mondani a szombati esküvőnkön jelen lévő buszsofőr munkàjáért!
Teljes mértékben elégedettek voltunk vele, kommunikatív, segítőkész, rugalmas, türelmes ember, hálásak vagyunk a közreműködéséért!
A busz tiszta, kényelmes volt, a vendégeink is csak pozitív visszajelzéseket adtak.
Ajánlani fogom Önöket ismerőseimnek is!

Szeretnénk köszönetet mondani, a csoportom nagyon elégedett volt mindennel, az autóbusz tökéletes volt és a sofőr nagyon segítőkész volt.
Mindenképpen Önöket fogjuk használni a jövőben is!

Szeretném megköszönni a sofőr munkáját! Pontosan érkezett, végig tartotta az ütemtervet, kedves megnyugtató modorával jó hatással volt mindannyiunkra.

Köszönjük szépen a  biztonságos utazást, remekül éreztük magunkat, jól sikerült nap volt.
Időben odaértünk, sőt!  László rutinos, nagyon kedves, ha legközelebb is lesz hasonló programunk, szeretnénk ha ő lenne a sofőrünk.:-)

Minden rendben volt, Önök az egyik legjobb partnerünk, ami Önökön múlik, az mindig rendben van.

Nagyon köszönöm ezúton is a program teljesítését, és hogy ilyen segítőkész volt a helyzet megoldásában. 🙂

Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, amellyel nagyban  hozzájárultak hétvégénk sikeres kimeneteléhez! Korrekt munkatárssal utaztunk aki mindenre odafigyelt, cserébe biztosítottuk számára is a jó hangulatot. Örülnénk, ha a jövőre nézve is lehetőségünk lesz együtt működni, mi nagyon dolgozunk rajta, hogy osztályunknak több közös -munkán kívüli- programja legyen! Engedelmükkel továbbajánlottuk Önöket.

Sikeres munkát kívánunk a társaság minden munkatársának!

ELÉRHETŐSÉGEINK

személyszállítás kisbusszal minibusz mikrobusz kisbuszbérlés sofőrrel

Árajánlatkérés:  +36 20 92 92 722

Ügyeleti mobil szám:  +36 20 9 449 459

WhatsApp Kérdezzen tőlünk WhatsApp-on!

Viber Kérdezzen tőlünk Viber-en!

kisbusz bérlés sofőrrel, mikrobusz bérlés sofőrrel, személyszállítás Keressen minket a Facebookon is!

Email: [email protected]

Iroda telefonszáma: (06 1)  285 4704

Cím: 1205 Budapest, Nyáry Pál u. 57.

Nyitvatartás: Hétfő—Péntek: 09:00–15:00

Web: cserbusz.hu

Küldjön nekünk üzenetet!

személyszállítás autóbusszal minibusz mikrobusz kisbuszbérlés sofőrrel

Cégünk a biztonságot (mindegyik autóbusz típusunk a legmagasabb 5*-os osztályzatot ért el az EuroNCAP töréstesztjén), a környezetvédelmet (mára kizárólag a legszigorúbb Euro 6-os előírásnak megfelelő motorral felszerelt Mercedes-Benz típusú minibuszokkal dolgozunk) és a minőségi szolgáltatást tartja legfontosabb feladatának, ezért nagy hangsúlyt fektet autóbuszparkunk folyamatos fejlesztésére, valamint gépkocsivezetőink szakmai és vezetéstechnikai képzésére.