Mercedes-Benz Sprinter 519

19-20 + 1 fő

Mercedes Sprinter bérlés sofőrrel személyszállítás minibusszal, és sofőrös mikrobuszbérlés.

20 fős Mercedes Sprinter típusú autóbuszaink egyedileg kialakított belső terével úgy lettek megalkotva, hogy ideális legyen rövid, közép és hosszútávú utazásaikhoz. Legyen szó budapesti városnézésről, esküvői szállításról, Dunakanyar kirándulásról, vidéki városlátogatásról vagy külföldi utazásról, bízhat benne, hogy kategóriájának legbiztonságosabb, legkényelmesebb és legjobban felszerelt kisbuszával fog utazni, ha minket választ.  Minibuszaink 0-4 év közöttiek, rendszeresen karbantartjuk őket és mindig az évszaknak megfelelő jó állapotú gumival vannak felszerelve. Mercedes Sprinter mikrobuszainkban bőr ülések, DVD lejátszó és mikrofon is hozzájárul az utasok szórakozásához és kényelméhez.

Kiemelten fontosnak tartjuk buszaink tisztaságát és higiéniáját, ezért sofőreink rendszeresen (akár naponta többször is) takarítank kivülről, belülről egyaránt. Minden új csoport előtt buszaink (különös tekintettel a légkondícionáló berendezésre) ózonongenerátoros fertőtlenítésen esnek át. Az ózongenerátor megsemmisíti a vírusokat, baktériumokat és a vegyi anyagokat. Használata után az ózon oxigénné alakul, tehát az utasokra már teljesen veszélytelen.

Nagy gondot fordítunk, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb sofőröket, akik mind vezetéstechnikailag, mind emberi hozzáállásukkal hozzájárulnak utasainknak biztonságos és kellemes utazásához. Sofőreink, több tíz éves tapasztalattal rendelkeznek és folyamatos képzéseken vesznek részt, ezzel is törekedve szolgáltatásunk mindig magasabb színvonalára. Igény esetén angolul beszélő sofőrt is tudunk biztosítani.

Ha kisbuszos utazást tervez 20 főig akár rövid távon Budapesten belüli, akár egy hosszabb európai útról legyen is szó, cégünk több, mint 25 éves a minibuszos személyszállításban megszerzett tapasztalatában mindig bízhat.  Kérjen tőlünk gyors egyéni igényre szabott árajánlatot!

Ülések száma:

19 vagy 20 utas + 1 gépkocsivezető

 

Felszereltség
Biztonság:

-Légzsákok
-Ülésenkénti biztonsági öv
-Retarder (elektromos tartósfék)
-ABS, ASR, adaptív ESP
-Sávtartó és holttér asszisztens
-Vészfék és ütközés elleni asszisztens
-Oldalszél elleni asszisztens
-Elalvás és éberség figyelő rendszer
-Töréstesztje a legbiztonságosabb 5*

 

Komfort:

-Klíma
-Állófűtés
-Külön állítható üléstámlák
-Hővédő üvegezés
-Elektromos ajtó
-Mikrofon
-Ülésenkénti olvasólámpák
-Csomagtartó
-DVD, AVI, MP3, CD

Bővebb információ a Mercedes-Benz hivatalos oldalán.

Mercedes Sprinter bérlés sofőrrel személyszállítás minibusszal, és sofőrrel bérelhető minibusz.

Mercedes Sprinter buszbérlés Budapest kisbuszbérlés
kisbusz bérlés sofőrrel, mikrobusz bérlés sofőrrel, személyszállítás
Merci kisbuszbérlés
bőrös Merci busz bérlés
Mercedes Sprinter bőr bérlés
kisbusz bérlés sofőrrel, mikrobusz bérlés sofőrrel, személyszállítás
Mercedes Sprinet 907
kisbusz bérlés sofőrrel, mikrobusz bérlés sofőrrel, személyszállítás