SZOLGÁLTATÁSAINK

kisbusz bérlés sofőrrel

kisbusz bérlés sofőrrel

Több, mint 25 éve veszünk részt a személyszállítási iparágban. Azóta a nevünk egyet jelent a megbízhatósággal, a biztonsággal, a kiemelkedő minőségi autóbuszparkkal (kizárólag Mercedes-Benz típusú 0-5 év közötti kisbusszal dolgozunk) és a professzionális sofőrökkel. Ha belföldi, vagy külföldi utazást tervez maximum 20 fős csoportlétszámig, számoljon velünk a piac egyik vezető ár/érték arányú szolgáltatójával. Ha van elképzelése, hogy hová szeretne utazni, mi segítünk, akár az utazás megtervezésében is. Legyen szó nyaralásról, festői tájakról, városokról, kultúr programokról vagy akár gasztronómia kínálta örömökről, mi partnerek vagyunk ennek lebonyolításában.

Ha minket választ, nem kell aggódnia, hogy milyen műszaki állapotú és tisztaságú busz fog érkezni a kiállási helyre a megadott időben, és a sofőr szakmai képzettsége, valamint emberi hozzáállása sem fog csalódást okozni.

Mi a biztonságot (mindegyik busz típusunk a legmagasabb 5*-os osztályzatot ért el az EuroNCAP töréstesztjén), a környezetvédelmet (mára kizárólag a legszigorúbb Euro 6-os előírásnak megfelelő motorral felszerelt Mercedes-Benz típusú minibuszokkal dolgozunk) és a minőségi szolgáltatást tartjuk a legfontosabb feladatunknak, ezért nagy hangsúlyt fektetünk autóbuszparkunk folyamatos fejlesztésére, valamint gépkocsivezetőink szakmai és vezetéstechnikai képzésére.

Járműveink mind esztétikailag, mind műszakilag a belföldi és a nemzetközi különjárati személyszállítás és a szerződéses járatokra vonatkozó szigorú feltételeknek maximálisan megfelelnek. Gépkocsivezetőink több tíz éves szakmai gyakorlattal és nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek.

Tevékenységünk két fő részből áll:

– Bel- és külföldi különjárati személyszállítás.

Legkeresettebb szolgáltatásaink: reptéri transzfer, pályaudvar-hotel transzfer, hajóállomás-hotel transzfer, városnézés, vidéki körutazások, bortúrák, üzleti utak, gyárlátogatások, esküvői szállítás, Szentendre, Visegrád, Esztergom, Dunakanyar, Eger, Balaton, Herend, Hollókő, Gödöllő, Pécs stb. programok, külföldi utak, Erdély, Bécs, Prága, Krakkó, München, Salzburg, Pozsony, Horvátország.

– Szerződéses járatok (dolgozói szállítás).

* * * * * CSERBUSZ * * * * * | személyszállítás, minibuszbérlés sofőrrel, kisbuszos utazás. Mercedes Sprinter buszok, DVD-s klímás busz bérelés sofőrrel, külfödi és belföldi utazás, buszos személyszállítás. Gyors árajánlat! | |