SZERZŐDÉSES JÁRATOK, DOLGOZÓI SZÁLLÍTÁS

munkásszállítás dolgozószállítás dolgozói járat

Napi rendszerességgel végzünk irodai dolgozói és munkásszállítást Budapesten és vonzáskörnyezetében, egy, két, illetve három műszakos munkarendben.

Dolgozói járataink szervezését, irányítását irodai háttérrel, 24 órás ügyelettel biztosítjuk. Minden autóbuszunk GPS alapú gépjárműkövető és forgalomfigyelő rendszerrel van felszerelve, amely hatékony segítség mind a pontos menetidők betartásában, mind a műszaki problémák megelőzésében és az előre nem várt események elkerülésében is.

Dolgozószállítást végző gépkocsivezetőink is mind szakmailag, mind emberileg megfelelnek a megrendelőink által támasztott követelményeknek.  Rendszeresen vesznek részt szakmai képzéseken.

Szeretné dolgozói szállítását egy megbízható partner kezébe adni? Válasza a több, mint 25 éves szakmai tapasztalatot a munkásszállítás és dolgozói járat üzemeltetés területén. Keressen minket és 12 órán belül garantáltan elküldjük az egyéni igényeire szabott árajánlatunkat!

Iskolabusz, munkába szállítás, irodás járat

munkásszállítás dolgozószállítás dolgozói járat

Dolgozószállítás Budapest Pest megye Érd, Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, Budakeszi, Aszód Budakeszi Cegléd Dabas Dunakeszi Érd Gödöllő Gyál Monor Nagykáta Nagykőrös Pilisvörösvár Ráckeve Szentendre Szigetszentmiklós Szob Vác Vecsés.

Napi rendszerességgel végzünk irodai dolgozói és munkásszállítást Budapesten és vonzáskörnyezetében (Érd, Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, Budakeszi, Aszód Budakeszi Cegléd Dabas Dunakeszi Érd Gödöllő Gyál Monor Nagykáta Nagykőrös Pilisvörösvár Ráckeve Szentendre Szigetszentmiklós Szob Vác Vecsés), egy, két, illetve három műszakos munkarendben. Dolgozói járataink szervezését, irányítását irodai háttérrel, 24 órás ügyelettel biztosítjuk. Minden autóbuszunk GPS alapú gépjárműkövető és forgalomfigyelő rendszerrel van felszerelve, amely hatékony segítség mind a pontos menetidők betartásában, mind a műszaki problémák megelőzésében és az előre nem várt események elkerülésében is. Dolgozószállítást végző gépkocsivezetőink is mind szakmailag, mind emberileg megfelelnek a megrendelőink által támasztott követelményeknek.  Rendszeresen vesznek részt szakmai képzéseken. SZERETNÉ DOLGOZÓI SZÁLLÍTÁSÁT EGY MEGBÍZHATÓ PARTNER KEZÉBE ADNI? VÁLASZA A TÖBB, MINT 25 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATOT A MUNKÁSSZÁLLÍTÁS ÉS DOLGOZÓI JÁRAT ÜZEMELTETÉS TERÜLETÉN. KERESSEN MINKET ÉS 12 ÓRÁN BELÜL GARANTÁLTAN ELKÜLDJÜK AZ EGYÉNI IGÉNYEIRE SZABOTT ÁRAJÁNLATUNKAT! CSERBUSZ – a megbízható partner.